Utbildning för arbetslivet

• Datum: 2017-10-26 kl 13:15 15:00
  • Plats: Ångströmlaboratoriet Sal 80115
  • Webbsida
  • Arrangör: TUR - teknisk-naturvtenskapliga fakultetens universitetspedagogiska råd
  • Kontaktperson: Maja Elmgren
  • Seminarium

Vad är då en bra arbetslivsanknytning? Och hur får man arbetslivsanknytningen att bli en del att helheten?

En bra arbetslivsanknytning förbereder studenter inför arbetslivet, men det kan också bidra till att öka motivation och göra att studenterna får praktisk användning av sina kunskaper. På det sättet kan det ha stor betydelse för lärandet. Men vad är då en bra arbetslivsanknytning? Och hur får man arbetslivsanknytningen att bli en del att helheten?

På seminariet ger vi konkreta exempel från studenter och lärare på hur arbetslivsanknytning använts på ett kreativt sätt på våra kurser inom TekNat. Vi kommer att utifrån dessa exempel diskutera vad man ska tänka på för att på ett konstruktivt sätt integrera arbetslivsanknytning i våra kurser.

Anmälan senast måndag 23 oktober till lena.forsell@uadm.uu.se . Vi bjuder på fika!

Välkomna!

Stefan Pålsson, Maja Elmgren och Emma Stam, TUR