Teknat studentwebb

Välkommen till Teknats studentwebb. Här har vi försökt samla all information som du som student inom teknik och naturvetenskap kan tänkas behöva. Ytterligare program-/ämnesspecifik information hittar du på programmens/ämnenas egna hemsidor och personspecifik information kring dina studier får du genom att logga in i studentportalen.

Schema

Schema söker du i Time Edit direkt, alternativt via TekNat Mobilwebb
Du kan välja att ladda ner ditt schema till din kalender i i vCal eller iCal-format. Se länkar längst ner på själva schemasidan. Om schemat ändras så kommer även ändringarna föras över i din kalender.

Observera att schema läggs färdigt en period i taget. Om du tittar längre fram kan du få upp ett halvfärdigt schema. Preliminärt komplett schema är alltid färdigt minst en månad innan kursstart.

Terminstider

Här hittar du terminstider och omtentaperioder

Samordnare sökes

Är du social och har ett stort nätverk? Vill du jobba med kommunikation, leda projekt och få mer arbetslivserfarenhet? Då är tjänsten som studentsamordnare något för dig.

Läs mer om tjänsten som studentsamordnare

SynBio Hour - 3 oktober kl. 12:15 i Siegbahnsalen

För att upplysa allmänheten om de stora möjligheterna inom syntetisk biologi hålls SynBio Hour av iGEM Uppsala. iGEM står för “ International Genetically Engineered Machines” som är en tävling inom syntetisk biologi som är skapad av MIT "Massachusetts Institute of Technology".Målet med tävlingen är att inspirera studenter med olika studiebakgrund (kemister,biologer,ingenjörer etc) att hitta framtidens lösningar. Läs mer på iGEM Uppsalas facebooksida