Teknat studentwebb

Välkommen till Teknats studentwebb. Här har vi försökt samla all information som du som student inom teknik och naturvetenskap kan tänkas behöva. Ytterligare program-/ämnesspecifik information hittar du på programmens/ämnenas egna hemsidor och personspecifik information kring dina studier får du genom att logga in i studentportalen.

Schema

Schema söker du i Time Edit direkt, alternativt via TekNat Mobilwebb
Du kan välja att ladda ner ditt schema till din kalender i i vCal eller iCal-format. Se länkar längst ner på själva schemasidan. Om schemat ändras så kommer även ändringarna föras över i din kalender.

Observera att schema läggs färdigt en period i taget.

Om du tittar på efterkommande periods schema är det preliminärt. Schemat är färdigt fem veckor innan periodens start. Justeringar av scheman kan förekomma efterhand.

Terminstider

Här hittar du terminstider och omtentaperioder

Examens- eller projektarbete i ett utvecklingsland?

International Science Programme vid Uppsala universitet har några Minor Field Studies (MFS) stipendier kvar att fördela för studenter som vill göra ett examens- eller projektarbete  i ett utvecklingsland under 2015.  Syftet med MFS är att ge studenter vid svenska universitet och högskolor möjlighet att inhämta kunskap om utvecklingsländer och utvecklingsfrågor och att främja internationalisering.
Sista ansökningsdagen är den 1 december 2014. Läs mer

Sök medel för fältstudier

Den 17:e november erbjuder National Geographic Society en kostnadsfri workshop på Stockholms Universitet för att lära sig om hur man kan bli en "National GeographicYoung Explorer".  Läs mer