Teknat studentwebb

Välkommen till Teknats studentwebb. Här har vi försökt samla all information som du som student inom teknik och naturvetenskap kan tänkas behöva. Ytterligare program-/ämnesspecifik information hittar du på programmens/ämnenas egna hemsidor och personspecifik information kring dina studier får du genom att logga in i studentportalen.

Ny student? Läs mer på teknats reccewebb! Observera att uppropet äger rum måndag 25 augusti.

Schema

Schema söker du i Time Edit direkt, alternativt via TekNat Mobilwebb
Du kan välja att ladda ner ditt schema till din kalender i i vCal eller iCal-format. Se länkar längst ner på själva schemasidan. Om schemat ändras så kommer även ändringarna föras över i din kalender.

Observera att schema läggs färdigt en period i taget. Om du tittar längre fram kan du få upp ett halvfärdigt schema. Preliminärt komplett schema är alltid färdigt minst en månad innan kursstart.

Terminstider

Här hittar du terminstider och omtentaperioder

Samordnare sökes

Är du social och har ett stort nätverk? Vill du jobba med kommunikation, leda projekt och få mer arbetslivserfarenhet? Då är tjänsten som studentsamordnare något för dig.

Läs mer om tjänsten som studentsamordnare

Var du med i levande frågelådan då du gick i sjätte klass?

I "levande frågelådan" får sjätteklassare möjlighet att ställ frågor till forskare och få svar i den stora finalen som årligen hålls i universitetsaulan! Arrangemanget firar 10 år i år och vi letar efter en student som själv deltagit.

Känner du igen dig, ta kontakt med Sami på Teknat Samverkan!