Sök till Vattenfall Services Talangprogram 2018

2017-11-28

Våren 2018 går Vattenfall Services Talangprogram av stapeln för femte året i rad.

Talangprogrammet består av två tvådagarsträffar med övernattning: en i mars och en i april. Första träffen äger rum i Stockholm och den andra vid någon av Vattenfalls etableringar i Sverige. Vattenfall Services står för rese- och boendekostnader. Talangdagarna inkluderar bl.a. studiebesök, CV-tips och case-uppgifter. Som deltagare får du tillgång till ett ovärderligt nätverk inom Vattenfall Services.

Talangprogrammet riktar sig till dig som går sista året på YH-, högskole- eller civilingenjörsutbildning vid någon av Sveriges högskolor och universitet. Bakgrunden får gärna vara inom elkraft, installation, energi men även skolning inom skog välkomnas varmt.

Start: 6-7 mars 2018
Avslut: 10-11 april 2018

Läs Vattenfall Services information.