Sök kursen ”Nya perspektiv på innovation – Design Thinking”

2018-01-22

Vill du utvärdera och förverkliga dina och andras idéer? Lär dig metoden som används av Google och Apple!

13 mars 2018 är det premiär för kursen ”Nya perspektiv på innovation – Design Thinking” i Green Innovation Park på SLU.

Här får möjlighet att testa dina kunskaper och i tvärvetenskapliga team lösa verkliga utmaningar från etablerade företag.

"Nya perspektiv på innovation - Design Thinking" riktar sig till dig som är intresserad av innovation, affärsutveckling och kreativ problemlösning.

Du är student, forskare eller yrkesverksam och vill stärka din innovationsförmåga samt lära dig en efterfrågad, kraftfull och användbar metod för innovation.

Vi vill ha interdisciplinära team och vill blanda SLU-studenter med Uppsala universitets studenter och yrkesverksamma. Det är en väldigt eftertraktad ny metod som kommer göra studenterna mer gångbara på arbetsmarknaden och kommer ge dem bra erfarenhet av att lösa riktiga företags problem. Vi kommer att reservera 10 platser för studenter och har redan fått in ett flertal anmälningar från yrkesverksamma.

I vår är kursen kostnadsfri och öppen för alla, men har begränsat antal platser – så ta chansen!

Läs mer om kursen, se schema och anmäl dig på http://greeninnovationpark.se/design-thinking/