Tjäna 500 kronor!

2018-03-29

Bli hemortsambassadör

Besök din gamla gymnasieskola, eller någon av Uppsalas gymnasieskolor (eller någon annan skola) och informera om Civilingenjörsprogrammen i Energisystem. Hör av er till mig (Henrik.Sjostrand@physics.uu.se) vilken skola du vill åka till så delar jag material och detaljer kring det ekonomiska. Jag har kontaktuppgifter till de flesta UU skolor.  Vi betalar även 500 kr för arbetet. Behöver du resa så står programmet även för resekostnaderna.
Med vänlig hälsning Henrik Sjöstrand

Hemortsambassadörprogrammet 2017/2018

Vill du berätta för gymnasielever i din förra hemstad om hur det är att studera teknik eller naturvetenskap vid Uppsala universitet? Ta då chansen att bli hemortsambassadör.

Som hemortsambassadör får du möjlighet att åka till din gamla gymnasieskola eller komvux och berätta om studier och studentliv i Uppsala. Eller besöka någon av skolorna i Uppsala eller i dess närområde.  Besöket sker i en eller flera klasser och som hemortsambassadör berättar du om ditt program, hur det är att vara student och varför du valt just Uppsala universitet. Till din hjälp har du en presentation med bilder och rubriker, men du ges också friheten att skapa en egen presentation.

Som tack får du ersättning för resan (tåg, buss eller eventuellt flyg) och ett arvode på 500 kronor. Utöver detta får du även en universitetströja.

Observera att besöket/-en måste äga rum innan den 16 april! Ansökan kan göras via länken nedan.

Länk: https://goo.gl/forms/vxMzQ4EfE8HNXPyA2

Vid frågor är du välkommen att mejla oss på hemortsambassador@uu.se