Mina Studier avvecklas fr.o.m 4 maj och ersätts av Ladok Student

2018-04-19

SLU:s Mina Studier kommer att ersättas av Ladoks studentgränssnitt, Ladok Student. Den stora skillnaden är att du som student kommer att sköta din studieadministration direkt i Ladok Student i stället för i Mina studier.

SLU:s Mina Studier stängs 4 maj och Ladok Student öppnar 22 maj. Detta innebär att webbregistrering på kurs och webbanmälan till tentamen inte kommer att vara möjligt under den perioden.

Om du behöver ett intyg kan Servicecenter hjälpa dig eftersom du själv inte kommer att kunna ta ut intyg genom Mina studier. När Ladok Student öppnar 22 maj kommer du återigen att kunna ta ut intyg själv.

Du kommer att nå Ladok Student från Studentwebbens startsida där du idag når Mina studier.

Läs informationen på Studentwebben.