Examensceremoni för Teknatstudenter

Universitetsaulan söndag 9 oktober, 2022

Examensceremoni 2022

Söndag den 9 oktober går teknisk-naturvetenskapliga fakultetens examensceremoni av stapeln. Examensceremonin är ett högtidligt avslut på dina år som student och en fin stund att dela med dina studiekamrater samt släkt och vänner.

Vi arrangerar två ceremonier under dagen, en startar klockan 11.00 och den andra klockan 15.00. Efter sista anmälningsdag kommer du att få information om vilken ceremoni ditt program deltar i. Bägge ceremonierna äger rum i Universitetsaulan.
 

Anmälan

Anmälan öppnar här 15 augusti och stänger 15 september.

För att få delta i ceremonin måste din examen blivit registrerad i Ladok. Om du har ansökt om examen men inte fått den registrerad kan du göra en intresseanmälan i ett separat anmälningsformulär innan den 15 september. Om din examen hinner bli registrerad senast en vecka innan får du delta i ceremonin. Här hittar du information om hur du ansöker om examen.

Varje examinand har möjlighet att ta med sig maximalt 4 gäster.

Glöm inte att registera dig i alumnnätverket och ta del av vårt utbud och erbjudanden till dig som alumn. Registrera dig i alumnnätverket här.

Kontakt & frågor

Har du frågor? Skicka ett mejl till event-teknat@uu.se.

UTN:s Examensgasque

Precis som tidigare år arrangerar Uppsala teknolog- och naturvetarkår (UTN) en gasque i anslutning till ceremonin. Mer information om gasquen kommer publiceras på UTN:s facebook sida: https://www.facebook.com/utnkar

Senast uppdaterad: 2022-07-05