Kompetensutveckling

Uppdatera dig själv kring de senaste forskningsrönen via vårt nyhetsbrev eller skräddarsy en utbildning för dig och dina arbetskamrater. Vi har många olika sätt där du kan vidareutbilda dig själv och dina kollegor.

Studiebesök på Ångström

Företag och organisationer är alltid välkomna på besök till något av våra campusområden för att titta på våra forskningsanläggningar och få möjligheten att träffa forskare som berättar om den senaste forskningen. Kontakta Karin Thellenberg via e-post (karin.thellenberg@uadm.uu.se) om ni är intresserade av ett studiebesök.

Föreläsningar och seminarier

Uppsala universitet anordnar ofta öppna seminarier och föreläsningar för allmänheten att komma och ta del av. Vi arrangerar även specifika alumnevents både i Sverige och utomlands. Via Alumnnätverket och LinkedIn skickar vi ut information om intressanta seminarier och events. Det går även att hitta våra öppna seminarier och föreläsningar i vårt Kalendarium.

AIMday

AIMday är en unik möjlighet för akademiska forskare och organisationer i näringsliv och samhälle att knyta kontakter och utbyta kunskap. Genom att matcha organisationers behov av ny kunskap, med akademisk kompetens, ger AIMday nya insikter och nya perspektiv på aktuella problem. 

Kompetensutveckling online

Se efter hur vi kan höja din kompetens med föreläsningsserier, kurser eller något av de kursmoment som vi tillgängliggjort inom teknikområden som är eftertraktade på arbetsmarknaden.

Uppdragsutbildning

Är din arbetsplats i behov av kompetensutveckling för en större grupp medarbetare? Uppsala universitet erbjuder skräddarsydda fortbildning för yrkesverksamma via Enheten för uppdragsutbildning.

UU Innovation

UU Innovation jobbar för ökat utbyte av kompetens och idéer med företag och organisationer i vår omvärld. De är en dörr in till Uppsala universitet för företag och organisationer och bidrar till kontaktskapande, kunskapsutbyte, nya samarbeten och partnerskap.