Stöd för skolelever

För dig som elev finns det ett antal projekt där du kan få stöd, och där vi på Uppsala universitet på något sätt är delaktiga. Dessa resurser samlar vi här.

Har du mattefrågor?

Varje måndag - torsdag kan du chatta med coacher mellan klockan 17.00 - 20.00. De finns till för din skull och vill gärna svara på alla dina mattefrågor.

Frågelådor på webben

Besök vår frågelåda för frågor inom teknik och naturvetenskap. Titta gärna på forskning.se för att hitta frågelådor från andra universitet och annat om forskning.

Populärvetenskapliga forskningspresentationer

På våra institutioner hittar du populärvetenskapliga presentationer av den forskning som pågår. Hitta de populärvetenskapliga presentationerna via ämneslänkarna på Teknats forskningswebbsida

Håll dig uppdaterad!

Du vet väl att du på www.uu.se/skola kan prenumerera på aktiviteter och resurser som Uppsala universitet har att erbjuda förskolan och skolan?

Sök ut det som intresserar dig, välj prenumerera och bli uppdaterad via mejl varje gång det kommer något nytt som matchar dina intresseområden. Du kan också välja att få samlad information lagom inför terminsstart.