Skugga en student för en dag

Att välja utbildning är inte enkelt. Det finns många aspekter att väga in och många alternativ att välja på. Skriftlig information kan ibland vara svår att föreställa sig och förutfattade meningar kan lätt påverkar den bild man målar upp. 

Ett sätt att bygga på underlaget till ditt studieval med ytterligare en dimension är att hänga med en student för en dag. Det ger dig en inblick i en studiedag på programmet, en upplevelse av studiemiljön och framför allt chansen att få mer information från studenter på programmet och programmets studievägledare. Kanske leder besöket till att du blir säker på att programmet är rätt för dig. Du kan då känna dig trygg i ditt beslut och se fram emot/ hoppas på att bli antagen och få börja. Skulle du komma fram till att programmet inte var rätt för dig så har du förhoppningsvis ändå blivit berikad med intryck och information som underlättar ditt studieval.

Låter detta intressant för dig? Anmäl då ditt intresse genom att skicka ett mejl till hilda.anderberg@uu.se så försöker hon hitta en student du kan hänga med och en tid som passar er båda. 

Senast uppdaterad: 2021-11-09