Bli TEKNAT-ambassadör och/eller programmeringsfunktionär!

Går du ett program inom teknik och naturvetenskap och har förmågan att inspirera unga? Tycker du det är roligt att prata inför grupper och vill kanske bättra på din presentationsteknik och ledarskapsförmåga?

Då ska du titta närmare på våra två uppdrag; TEKNAT-ambassadör och programmeringsfunktionär! Uppdragen är fristående men går också att kombinera. Du får en endagsutbildning från oss och ett roligt och flexibelt extrajobb.

Som TEKNAT-ambassadör är du vårt studentansikte utåt vid studiebesök och vår högra hand vid events. Du får företräde till uppdragen och väljer själv hur många tillfällen du vill arbeta under året. Arbetstiden varierar mellan 1 och 12 timmar per uppdrag.

Som programmeringsfunktionär håller du programmeringsworkshops för grundskoleklasser vid Uppsala universitets Programmeringscenter (beläget vid ITC). Du leder skolklasser genom workshoptillfällena och är samtidigt en ambassadör för Uppsala universitet och din utbildning. Du arbetar utifrån färdiga material för workshoparna, men det är meriterande om du har egen erfarenhet av programmering.

Läs mer och hitta länk till anmälan i vår platsannons 

Sista ansökningsdag: 30 september 2019

Har du frågor så kontakta projektledare Maria Carlander