Exklusiv möjlighet att testa elnätsspelet Pangea!

2018-02-28

Tisdagen den 20 mars, med start kl 9, testas INBEx elnätsspel Pangea. Pangea är en del av 'eQUALS-INBEx training course: Leading power grid expansion'.  Studenter från ES och STS har den unika möjligheten  att testa detta spel kostnadsfritt. INBEx vet inte hur lång tid det tar (det är en av anledningarna att vi testar det...) men det kommer under alla omständigheter att vara klart senast kl 17. Rum meddelas senare.

Om du är intresserad kontakta:
Jan.Blomgren@INBEx.se

Välkomna till elnätsspelet Pangea och till er nya karriär i ledningsgruppen för ett super-projekt. På den fiktiva kontinenten Pangea finns sex länder, alla med lite olika elnät och olika produktion, geografi mm. Nu har Pangean Union beslutat att knyta samman alla dessa nationella nät till ett gemensamt för hela kontinenten, och det är er uppgift att göra detta så bra som möjligt på tid och budget, även om ett antal oväntade händelser dyker upp längs resans gång...

Spelet är klart och vi håller nu på att testa det för olika målgrupper. När vi började utvecklingen var den primära målgruppen personal på motsvarigheten till Svenska kraftnät i länder som Ghana och Bangladesh, dvs snabbt växande länder i Afrika och Asien. Med tiden har vi insett att det borde vara användbart även inom akademisk utbildning. Därför är vi mycket intresserade att få ta del av era erfarenheter av spelet.