Tävla med ditt exjobb/ självständiga arbete om upp till 15000 kr!

2019-11-29

För tredje året i rad arrangerar Energimarknadsinspektionen (Ei) en uppsatstävling. Tävlingen riktar sig till studenter som har skrivit en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden.
Sista anmälningsdag är den 8 mars 2020.

Energimarknadsinspektionen (Ei) är tillsynsmyndighet för energimarknaderna i Sverige. Verksamheten innefattar bland annat tillståndsprövning för ledningsdragning, övervakning av elhandel och intäktsramsreglering av el- och gasnätsverksamhet. Ei bjuder nu in studenter att delta i en uppsatstävling som syftar till att ta del av den breda kunskap inom energiområdet som finns på landets universitet och högskolor.

Deltagande uppsatser ska för tävlingen vara godkända under perioden 1 januari 2019 till 6 mars 2020. Uppsatsen ska utgöra en del av en akademisk examen på grundnivå eller avancerad nivå.

Mer info hittar du här.