TekNat studentwebb

Här har vi samlat all information som du som student vid teknisk- naturvetenskapliga fakulteten kan tänkas behöva. Information om vilka utbildningar vi ger hittar du på vår utbildningssida. Är du ny student så hittar du välkomstinformation för nya studenter här. Information kopplad till ditt program och dina kurser hittar du i Studentportalen eller Studium

Vem ska jag fråga?

Pedagogisk utveckling

Utbildning av högsta kvalitet utvecklas av engagerade lärare som reflekterar över pedagogikens betydelse, söker förbättringar och är villiga att pröva nya metoder. För att uppnå utbildning av högsta kvalitet pågår inom vetenskapsområdet för teknik och naturvetenskap ett omfattande arbete kring pedagogisk utveckling.

Studera utomlands

Studentutbyten över hela världen

Tag chansen att se dig om i världen och ge din utbildning en internationell touch och extra konkurrenskraft. Vidga dina erfarenheter genom att ordentligt lära känna en annan kultur samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper. En intressant fritid, nya studiekamrater och vänner vidgar ditt perspektiv. Du utvecklas som person och får garanterat en värdefull och minnesvärd erfarenhet som du bär med dig för resten av livet.

Studera utomlands

Karriär

Bland våra karriärsidor hittar du tips och information om hur du planerar din framtid skaffar kunskap om arbetsmarknaden och kontaktnät, hittar och söker jobb eller trainee och internship, startar eget eller lyckas med en jobbintervju. Här finns även information om forskarutbildning och om karriärcoachning.

Personlig karriärvägledning får du om du kontaktar din studie- och karriärvägledare.

Missa inte Uppsala universitets egen jobbdatabas UUCareerGate

Se aktuella karriäraktiviteter